2016-07-20 607 views
做野做到冇停手..全日早餐晏晝都冇食過就到下午茶時間..T^T本身想食格仔餅,但店員提醒我要等耐啲 想快?食個公仔麵算啦始終係小店,唔係快餐店,快極都等左15分鐘(然後我用7分鐘食晒個麵:)紅豆冰,豆既份量唔少,紅豆都夠稔身,攪拌後略甜(如果啲冰溶化左會中和番...不過我冇時間等😅)一片煙肉,一條腸仔,略嫌太孤寒..一個(?)公仔麵...煙肉、腸仔雖然浸於湯中,仍然食到師傅煎至香口(/油味?一上枱我第一反應:好多油馬上想起一句you are what you eat lol 誰叫我點了煙肉😅個公仔麵..或者說是湯,實在咸得很,只是用公仔麵條之間夾著少許湯,每一口內心都不禁說一句很咸(付錢時也忍不住對店員反映了)
本身想食格仔餅,但店員提醒我要等耐啲
想快?食個公仔麵算啦

紅豆冰
煙肉腸仔公仔麵
一片煙肉,一條腸仔,略嫌太孤寒..
一個(?)公仔麵...

煙肉、腸仔雖然浸於湯中,仍然食到師傅煎至
香口(/油味?

一上枱我第一反應:好多油