2023-10-01 1118 views
第一次黎到咁足料嘅潮州小菜館👍🏻👍🏻👍🏻小炒皇係最推薦嘅菜式之一,炒得好乾身,最特色係用左露荀黎代表左韮菜!!好出色!!!同埋有埋炸得好香嘅芋頭絲,好香口,好好食!送酒一流嘅小菜👍🏻👍🏻其次推薦嘅係炸蠔餅🥰好厚身但又唔厚粉,每一啖都食到蠔仔!都係好鮮甜,口感不得了!有驚喜嘅係江南百花雞,係雞皮先真係雞嘅部分🤣雞肉蝦蝦滑代替左~好特別嘅特色菜👍🏻👍🏻值得一讚💛冰鎮咕嚕肉個擺盤設計好用心,驚會食到滯,所以側邊圍住個盤擺滿哂車厘茄同香印提子!好細心,香印提子好香甜!真係可以消滯!而經理都周不時走埋黎一齊飲番杯,吹下水,問下我哋岩唔岩食,好唔好食,最後仲送埋甜品俾我哋食!宜家呢啲人情味賣少見少,出面啲餐廳都係佢哋有佢哋做野,我哋有我哋食,希望食客盡快食飽好快啲走,盡量做多啲生意,但呢到唔會有被趕嘅感覺!慢慢食,同屋企人朋友聚餐首選嘅地方👍🏻👍🏻👍🏻
第一次黎到咁足料嘅潮州小菜館👍🏻👍🏻👍🏻
慢慢食,同屋企人朋友聚餐首選嘅地方👍🏻👍🏻👍🏻
小少皇
滷水鵝片