2023-03-07
我哋嘅飯堂返嚟啦! 想當日舖仔細細勁遠水路,老公都會放工兜去買再搭車返歸,離開荃灣之後都join過團購,但始終無隨時幫襯咁方便.知道一意點回歸荃灣就即刻bookmark,開舖第2日就成家去支持😎新舖有十幾個位好企理,Menu都好中式設計得好靚,一坐低就有大大壺紅棗桂圓茶 🍵養生好味勁有heart.人多可以盡情叫嘢食,3個煲仔飯2個燉湯3個點心🤩😋即叫即蒸最緊要有耐性,牛肉餅飯好厚肉勁嫩,油鴨肶飯食肉已經勁飽,百花魚肚索晒汁勁正🤤🤤.絕不能少嘅一定要點燉湯,至愛嘅 淮山杞子花膠螺片燉雞 😍4片好厚嘅螺片有咬口,花膠勁大片食落口即刻覺得白滑咗😆熱辣辣坐低堂食真係令人感動,不停同老闆講,多謝你地返荃灣呀~.