2022-11-26 73 views
大埔有一間舖面以Tiffany Blue色調為主的茶飲店,選擇多元化,包括純咖啡、朱古力、果汁及沙冰等系列,部分飲品更有漸層效果,適合打卡。士多啤梨光環 $40呢杯用象形改名法改名,但佢唔單止得個樣靚,仲好有內涵佢包含左November 兩大台柱,士多啤梨鮮茶和消失的熱情果!瑰麗顏色多了一份少女心的浪漫,即叫即手作沖製,啖啖士多啤梨莓果蓉,一入口綻放酸酸甜甜的天然果香,酸爽醒神。除了勁量士多啤梨果肉,還有粒粒晶瑩剔透的椰果,輕盈爽滑,甚有咬口。飲品面仲有各位大人們嘅童年回憶,一整塊大冰菠蘿。十一月Oreo $42厚厚的奶蓋入口綿密順滑,加上撒在表面脆口的Oreo 曲奇餅碎,層次更加豐富,喝完也不會覺得膩,珍珠下得夠足料,質感粉糯QQ富有嚼勁,冰沙打得幼滑,朱古力味夠濃醇,不會被奶味所蓋過。
士多啤梨光環
士多啤梨光環 $40
呢杯用象形改名法改名,但佢唔單止得個樣靚,仲好有內涵
佢包含左November 兩大台柱,
十一月Oreo
十一月Oreo $42