2017-12-29 1157 views
屯門堅係多好東西食😘😘有足料靚湯 無飯夫婦 財多身子弱既人就岩哂你地喇😁😆飲完就這個冬天不太冷啊🤧🤧🤧胡椒豬肚雞湯 棗王當歸雞 椰子杏汁雞湯全部都勁好食😩個湯係飲完又想飲 其實已經幫趁過幾次😂一直唔捨得post 我認我有啲啲自私🤧全部都勁足料 男女老幼都岩飲 尤其天氣凍 飲完成身暖哂😍除左啲湯之外 佢啲小食樣樣都好食鹽酥雞 香蔥豬扒 炸雞翼 燒豬頸肉 一啲都唔乾唔鞋口 又餣得入味 個廚房真係好得👍🏻👍🏻👍🏻除左個蒜蓉豬腩肉之外 同我想像有啲出入 因為佢係甜 唔係平時食開口水汁麻辣個隻 不過都唔錯😘好奇怪依到既粉麵量係比一般既多 但飯量係比一般餐廳既少 所以男人配飯記得叫多飯 女仔配粉麵要叫少啲喇🤗
飲完就這個冬天不太冷啊🤧🤧🤧

胡椒豬肚雞湯