2022-11-06
山頂原來有間以足球為主題既西式餐廳⚽門口已經有一堆經典人物既波衫排隊等你打卡啦!多到唔曬。作為球迷既我梗係唔會錯過啦😍我去果陣無咩人,店員仲比我地自己揀坐邊到~💙西班牙黑毛豬脆包配薯條 $198佢唔係一般平時食既漢堡包,食落口感似法包,幾特別而且出奇地同啲黑毛豬夾。薯條上到黎仲熱辣辣,好脆好香💙卡邦尼扁意粉配溫泉蛋 $178我就中意打完卡之後就戳開溫泉蛋先,味道岩岩好!每一條扁意粉都有卡邦尼醬,而且好濃好creamy~💙鹹蛋黃雞翼 $885️⃣大隻雞翼炸到超級香脆可口!鹹蛋黃要煮得惹味,一定要將啲鹹蛋黃煮到起晒泡起晒沙,呢個一上碟就驚見到鹹蛋黃醬滿滿厚厚咁覆蓋住雞翼👍🏻超級邪惡😈正呀!呢個價錢有5隻大大隻雞翼真係超值!佢啲鹹蛋黃煮到起沙超好味超濃,十分推薦大家食呢個雞翼,啲鹹蛋黃嘅份量係可以包住每一隻雞翼,唔會唔夠!山頂既餐廳黎講價錢合宜,食物質素唔錯,又有大量打卡位,一家大細黎又得,情侶黎又得💙
💙西班牙黑毛豬脆包配薯條 $198
💙卡邦尼扁意粉配溫泉蛋 $178