跟著爸爸去順德公漁村河鮮酒家食好西✨👍🏻,爸爸成日帶我地周圍食,今次呢間酒家仲好有驚喜呀!✨👍🏻天麻魚頭湯🐟?呢個天麻魚頭湯用足料去煲,大大個魚頭唔怪得咁入味。而且可以祛風散寒,人人都岩飲,每人啖D就飲哂,味道都唔錯😆太子成名脆皮咕嚕肉🐷 ?脆皮咕嚕肉真係出色呀,唔怪得會成名啦!咕嚕肉外皮好香脆,啲醬汁酸甜酸甜咁,另外仲有啲紅青黃椒、洋蔥、菠蘿🍍做配菜,呢啲點左汁都係好好味🤤✨西蘭花炒帶子王🥦帶子王真係好鬼大粒,好厚肉啊!西蘭花都好新鮮,而且份量又夠多!帶子都好多粒添呀!Yeahhhhhh~~~真係冇諗過呢間餐廳會咁好食,真係好有驚喜🥰,估唔到爸爸竟然咁識食,嚟緊下個月佢生日都會帶佢嚟呢間佢咁鍾意嘅餐廳再食返餐豐富嘅生日🎂大餐!
✨👍🏻天麻魚頭湯🐟?

呢個天麻魚頭湯用足料去煲,大大個魚頭

太子成名脆皮咕嚕肉🐷 ?

脆皮咕嚕肉真係出色呀,唔怪得會成名啦!咕嚕肉外皮好香脆,
啲醬汁酸甜酸甜咁,另外仲有啲
紅青黃椒、洋蔥、菠蘿🍍做配菜,呢啲點左汁都係好好味🤤
✨西蘭花炒帶子王🥦

2025-02-13
$300 (Dinner)