Hiring
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
2021-09-11 1049 views
以前想快食一個簡單嘅米線就即刻會去咗譚仔,想快食又熟晒menu坐低即叫食完半粒鐘攪掂真正快靚正。賣盤後自己都食過,都聽過好多人話差多,所以都少咗去食;今日食飯時間周圍都要等位,所以就去咗唔駛等位嘅譚仔。坐低咗前後左右都有人追單(聽到其中一位話已經半個鐘),平均一半人要追,望望周圍多數台面只得飲品及小食,食緊碗米線嘅<30%;而我就叫咗碗小鍋米線,記憶中係好大碗要大隻男先食得晒(或者兩個細食女都夠食),可能大耐無食了,估唔到細碗咗好多,都算…….. 但係食咗一大啖之後發現一粒丸都無,咁就問姐姐係咪而家小鍋米線無晒魚旦、墨魚九、牛丸…… ? 佢話可能比漏咗😵‍💫,跟住就好快係廚房補返3粒丸比我。至於味道就都可以,但係個賣相、米線及餸嘅量都少咗、平均都要等20-30分鐘嚟講(我係25分鐘),就好似無咗以前快靚正嘅感覺了!

小鍋米線
2021-09-11
$50 (Lunch)
  • 過橋米線套餐