2024-07-19 690 views
星期六去開深水埗買去旅行啲電話卡,打開Openrice見到有間雪山冰廳都幾多人comment,睇相好似唔錯。晏就差唔多3點都去到都人山人海,入去姐姐叫左我坐卡位,不過都幾迫下。食物叫左椒鹽豬扒飯炒底,仲有一個沙嗲牛肉麵常餐。可憐嘅我哋冇叫下午茶餐,其實都唔係特別抵食因為個飯冇跟餐飲。不過上咗枱都幾喜出望外,因為個椒鹽豬扒飯真係好惹味,同埋個飯辣辣地;至於過沙嗲牛肉麵個汁都幾濃,其他配菜就中中等等,個餐仲包咗個窩夫添。最後總結覺得OpenRice入邊啲食評都唔算太過譽。輕輕鬆鬆又一餐。🫵🏻 雪山冰廳 Hong Kong Tastes - Shop D, 62 Castle Peak Rd, Sham Shui Po#hkig #foodie#foodblogger #foodndaily #foodbloger ##hongkongfood #hongkongfoodie #foodblogger #likesforlike #eatateeaten #comment #share #subscribe #深水埗美食 #深水埗 #深水埗cafe #香港冰室 #茶餐廳美食

食物叫左椒鹽豬扒飯炒底,仲有一個沙嗲牛肉麵常餐。

最後總結覺得OpenRice入邊啲食評都唔算太過譽。

輕輕鬆鬆又一餐。

2024-07-13
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$70 (Tea)