2017-09-11 415 views
對上一次食已經係幾年前,呢間車仔麵唔係我杯茶,係阿SIR杯茶,今次再食只係滿足阿SIR要求,估唔到會有如此對待!什錦米 $39勝在唔駛諗揀乜餸,乜都有d,咖喱魚蛋/豬皮(無要)/豬紅/冬菇/豆卜/雞翼尖/蘿白各2,另有卥水蛋半隻同少量菜,基本上樣樣都OK,最突出係蘿白,超甜又無根,湯底加咗腩汁變得清而濃,唔怪得咁多人幫襯。豬生腸 $38簡直不知所謂,收得呢個價,質素竟然如此劣!生腸本身係無味,但豉油落咗同無落都係無分別,都係無味無道,如果生腸無醃好,我寧願您同客人講未ready,總好過留壞印象比人囉,仲好意思收人一碗麵既價錢!後記:小食雖然唔OK,但車仔麵同服務總算令人滿意
什錦米
什錦米 $39
豬生腸
豬生腸 $38

後記:小食雖然唔OK,但車仔麵同服務總算令人滿意
2017-09-02
$58 (Dinner)
什錦米