2023-10-12
同朋友約咗試吓呢一間位於油麻地嘅居酒屋,位置好方便,喺地鐵站🚇出口行10分鐘就到~裝修幾靚,有啲置身係日本🎌嘅感覺😝😝用QR code落單 方便快捷😄首先前菜蟹籽沙律🥗青瓜絲爽脆 配上蟹柳 加上大量嘅爽口蟹子同沙律醬 清新又好食 😃免治雞肉棒 🍗肉質都幾厚實 配上醬汁都幾好食😄芝士蟹肉玉子燒🍳呢個真係必叫!用上茄汁寫上店舖名稱 賣相又靚 玉子包住有流心芝士同蟹肉 食落去超級滑 蛋味十足 好食!🤩🧄蒜燒川式茄子勁大條 蒜粒加上辣椒鋪滿茄子 味道都有啲辣 鍾意食辣🌶嘅唔好錯過🍚香蒜和牛粒石鍋飯最後叫咗啲飯食~ 石鍋飯上面鋪滿左和牛粒 流心蛋黃 菇 同埋蒜粒 攪拌之後一齊食好正 熱辣辣 仲有啲飯焦 ~ 😃🥂居酒屋梗係要叫飲品啦!我哋叫咗烏龍茶同埋梅酒梳打 夠晒冰凍 一路食一路傾偈 開心嘅一個夜晚😋
首先前菜蟹籽沙律🥗
免治雞肉棒 🍗