2018-04-07
星期五臨近放假,正正就岩晒打工仔約朋友出街食飯嘅日子。而今次朋友介紹話呢間唔錯,又可以坐得舒服咁食下飯傾下計,小妹我又未試過,就決定咗食呢間。差唔多8點左右到,見到入面已經無乜位。好彩我地只係兩個人,所以都好快有位坐低。晚市套餐黎講呢到其實唔算貴,有9款選擇,可以配餐湯/沙律或者甜品連野飲(檸檬紅茶/檸檬綠茶/檸檬水)。而小妹簡咗美極鳳尾蝦意粉配餐湯熱紅茶,朋友就簡咗香草忌廉三文魚意粉配餐湯凍紅茶。 簡完餐出去比錢就可以等食啦!今次只係分享下小妹個餐,因為朋友成日食無乜comment.熱紅茶黎講唔會太甜,熱熱地好潤喉!而意粉方面有小小失望,因為好咸(可能落太多美極嘅關係)比佢個咸味蓋晒所有味道,真係要飲返多啲水中和返啲味道不過呢到嘅環境其實一讚,唔算嘈,好岩一邊食野一邊同朋友傾下計,做野忙碌過後,輕輕鬆鬆咁過一個晚上!
今次只係分享下小妹個餐,因為朋友成日食無乜comment.
熱紅茶黎講唔會太甜,熱熱地好潤喉!
而意粉方面有小小失望,因為好咸(可能落太多美極嘅關係)
比佢個咸味蓋晒所有味道,真係要飲返多啲水中和返啲味道