2022-08-19
平日與朋友們聚餐多數都係去下Cafe談心多,今次就揀左Three on Canton食Buffer 😆😆選擇其中一個原因,地點非常方便,位於尖沙咀市中心,另一個原因之前有朋友介紹過食物選擇類型都算多🙈於是就經open rice預約,點知仲有8折😍😍😍真係好優惠🧡🧡一到達後,服務員好有禮貌安排入座,觀看一下環境,很舒適和也很有氣氛😆,坐下來我們先來幾張拍照📷留念一下,再各自岀去拿喜歡的食物,而喜歡吃海鮮🦞的我,第一時間必定試一試海鮮味道Ok,但不是好新鮮的那種,但這個價錢很合理的,選擇也多,可惜沒有長腳蟹同生蠔🦪。。其次受歡迎的是日式壽司同刺身,新鮮程度俾佢6分,不過不失🤫🤫而其他主食同甜品🍮都不錯,會俾8分嫁最後4個人埋單1360,真心好抵!咁既價錢食到餐buffet ,值!下次會再食過😂
而其他主食同 甜品🍮都不錯,會俾8分嫁