2019-02-18
2個閨蜜傾計,當然要選擇一個靜中帶旺既好去處😻 呢個環境寬躺,唔會坐得感覺好迫。最重要係食品選擇多,甜品,小食,主食樣樣齊海鹽咖啡 & 香橙雲呢拿沙冰 杯海鹽咖啡味道比出面飲到既唔同,佢地真係飲得出有海鹽味 而係香橙沙冰更加唔會好酸,而又有香橙🍊,飲個陣我隱約飲到少少橙肉煙三文魚芝士焗飯唔好睇呢個芝士焗飯好似好溜,其實食落一d溜既感覺都無,除左有好香既芝士味之外,個飲本身味道唔係好濃,所以更加可以帶出到煙三文魚既味,成件事食落既味道剛剛好窩夫炸豬漢堡 配 炸薯條🍟粗薯條有口感好咬呢個就眾所周知啦 但呢個特別之處係,用左窩夫代替左漢堡,心思好特別 其次,個炸豬排亦都非常唔錯,外脆內軟多汁Parma ham芝士義大利薄餅其實咁多款食品,我都係情有獨鍾呢個Parma ham pizza 因爲本小姐實在太鐘意食Parma ham,所以對呢個pizza期望好高,好彩都無令我失望 唔會因爲焗完而令個ham無乜味而淡士多啤梨窩夫配雲呢拿雪糕以上開飯食評,只係本小姐個人食後感
士多啤梨窩夫配雲呢拿雪糕
以上開飯食評,只係本小姐個人食後感