2018-12-19 266 views
已經係第二次到此 Lunch了,以個人口味覺得值得推介,哩間 cafe雖然細少少,但五臟俱全,環境因為在新浦崗區商場內所以都好多人往來,但店鋪比人感覺自然舒服,三五知己或者打工一族都可以係度輕鬆嘆個 Lunch, 店內多張掛畫聽講係有名堂,老板介紹完唔記得了食物方面以高質材料,清新清淡健康為主,少油、鹽、糖份量唔會太多,但唔算少,如果食量較大可以要求加底喎,唔錯唔錯 menu每隔一段日子會轉款,當中一定有一款素食,所以好岩唔同口味嘅食客飲品方面有多款,但暫時我只試左意大利咖啡,但感覺唔錯,好滑,拉花好靚 店中另一主打就係佢地每日新鮮自家制靚靚美味蛋糕呀,每日最少2款口味,有時3款添,實有一款岩,每日好快就賣晒蛋糕嘅材料都係高質,取材自唔同地方、牌子❨menu 有註明❩真係用心。選食套餐可以優惠價享用我好少推介,但我推介得嘅都唔錯,當然人人口味唔同,你地可以試吓架,兩次嘅用餐都食得好開心,蛋糕真係有驚喜。
食物方面以高質材料,清新清淡健康為主,少油、鹽、糖
店中另一主打就係佢地每日新鮮自家制靚靚美味蛋糕呀
,每日最少2款口味,有時3款添,實有一款岩,每日好快就賣晒
2018-12-17
$100 (Lunch)