2023-01-22 339 views
🎆恭喜發財🎇新年梗係要食🍩啦,特別版,唔係唔食啊😆😆⭐️Lunar New Year 9 Mini Donut Box⭐️💚 $268💚食完再食既Farmchap💚💚💚(由左上開始)🍪千呼萬喚Lotus餅奶醬多 : 裏面係海鹽焦糖脆脆花生醬配Lotus 焦糖餅,識落又唔覺得膩,花生醬香濃😍😍🎀桃花圈 : 即係士多啤梨忌廉芝士同風乾士多啤梨脆脆,口感唔錯。幾種唔同嘅質感換埋一齊,仲要有士多啤梨粒粒,又唔會好甜👍🏻👍🏻🍫encore upgrade 版黑朱古力榛子,佢嘅黑朱古力味道真係唔錯,仲加咗夏威夷果仁同埋海鹽,咁嘅價錢真係超抵😆😆🐇自家製大白兔棉花糖 :白色一大舊主要係棉花糖,所以絕對唔會用,識落味道有啲甜,但個賣相襯晒過年🥳👹達摩士多砂: 佢係加咗士多啤梨糖🍓同自家製既鮮士多啤梨醬,食落每一啖都係士多啤梨既香味☺️☺️🍊親切的柑仔: 日本柚子配柑乾,識落幾清新,柚子特別開胃,再配上柑乾,口感豐富🤤🥚招牌焦糖燉蛋:Signature Cream Brûlée,法式燉蛋醬配即燒焦糖脆面,食過嘅朋友都知大版已經好正,mini既味道完全相同,都係流心嫁😂🍎金閃閃燒焦糖蘋果金寶:自家煮既焦糖蘋果同即
🎆恭喜發財🎇新年梗係要食🍩啦,特別版,唔係唔食啊😆😆
食完再食既Farmchap💚💚💚
(由左上開始)

🍪千呼萬喚Lotus餅奶醬多 :

🎀桃花圈 :

🍊親切的柑仔:

🥚招牌焦糖燉蛋:

🍎金閃閃燒焦糖蘋果金寶:
自家煮既焦糖蘋果同即燒焦糖面,我呢一款都係第一次食,佢左面層有蘋果粒粒外,裏面都超豐富,都係流心嘅焦糖😍😍

🍋經典金黄檸檬茶:
呢款之前都有食過,都係比較特別嘅一款味道,雖然佢嘅檸檬茶唔係太突出,但整體嚟計都好fresh 😌😌