2017-03-17
又到食飯時間喇,食乜好呢?近排好忙搞到個人有D燥底! 咁咪要搵D清清地嘅嘢食囉~呢間舖行過幾次,但都冇入去,今次就乜都唔好諗入去食啦~坐低就叫左個2餸1菜飯,即係深海魚柳 + 豬扒 + 菜心 + 藜麥飯 + 魚湯底,另加 7 蚊叫左杯銀菊蜜。咁人地收你47蚊右冇加一你就唔好諗住會有咩堅深海魚柳過你食啦~ 咪又係一般果D雪鯰魚肉,之但係件豬扒又幾好食喎,相對肥肉多但因為炸得透所以都唔係十分肥膩,而D菜心我只可以話 "仲老過我" ,食到成口根。碗藜麥呢... ... 唔好以為有好多藜麥畀你,不過又唔係冇嘅。個湯底又幾好飲喎,我飲左半碗都冇出事真係要讚 總括黎講要食一餐普普通通嘅飯呢度係可以接受嘅,有少少住家飯 feel ,咁就梗係冇得同5星大廚餐飯畀啦,一分錢一分貨啊。要提下嘅係舖入面坐位排得比較迫,卡位細,平時D卡位坐2個人嘅佢呢度可能坐1又4分3個人咁囉。
呢間舖行過幾次,但都冇入去,今次就乜都唔好諗入去食啦~