🍲今次係我第3次幫襯火鍋撚,因為之前食過兩次都覺得好食,值得再encore。我哋6個人叫咗兩個鍋 — 蜂巢豆腐白湯鍋 & 秘製港式香濃沙嗲鍋;逢星期一叫白湯仲有免費追加蜂巢豆腐同鴨血🤩🐮🦪🦑🫔我哋叫咗日本A4特級霜降和牛、美國桶蠔、黑松露墨魚滑、老油條、即炸三秒響鈴卷⋯⋯以上呢幾樣都係好好味😋 特別想推介嘅係食落啖啖墨魚嘅墨魚滑,同埋配咗甜酸醬嘅響鈴,好似炸雲吞嘅味道得嚟又好夾!🍧去過嘅朋友都知道食完會有沙冰送,唔知係賣晒定我哋本身都叫咗 #腐竹糖水沙冰,送嘅變咗係冬瓜沙冰;但我覺得冬瓜沙冰太酸了,都係腐竹糖水好飲啲🫠🌟推介:黑松露墨魚滑、響鈴、腐竹糖水沙冰。
蜂巢豆腐白湯鍋

日本A4特級霜降和牛
美國桶蠔
黑松露墨魚滑
即炸三秒響鈴卷(配甜酸醬)
沙冰

🌟推介:黑松露墨魚滑、響鈴、腐竹糖水沙冰。
2023-11-27
$373 (Dinner)
蜂巢豆腐白湯鍋
日本A4特級霜降和牛
美國桶蠔
黑松露墨魚滑
即炸三秒響鈴卷(配甜酸醬)
  • 響鈴
  • 腐竹糖水沙冰