2019-06-05 2879 views
除左日本野之外,我最鐘意就係食辣野!四川菜就最岩我心意❤️呢間渝川菜館係男朋友帶我去食,真係一試就愛上左,短短兩個月就去左食三次喇😂當中每次帶朋友去食,然後大家都讚口不絕既有呢個四川涼麵!拌麵既軟硬度岩岩好,最緊要係個醬汁真係又麻又辣,而且唔會好油膩!真係諗起都流哂口水🤤🤤香麻泉水雞都好得我歡心!啲花椒多到鋪滿係湯面,以為好辣喇,點知又唔係喎!食落係好麻好香🤤雞柳好入味好嫩滑,配埋爽口既萵筍真係好正❤️呢間餐廳仲有一個特別之處就係佢係斷人頭收費,如果兩個人就可以嗌兩個涼菜,三個熱菜,另送一個炒菜比你!如果多啲人就會按比例可以嗌多個涼菜同熱菜,落單個時佢仲會問你夠唔夠食,洗咪啲餸份量多啲咁樣😌所以呢個價錢真係超抵食,而且質素真係好好,係我好鐘意既一間川菜館🥰
  • 四川涼麵