2007-11-20 35 views
其實已經幫襯過好多次,野食好味,價錢划算...總括來寫la~牛尾煲- 由於每次都係帶新朋友上去食,於是每次都必食牛尾煲,d 牛尾好「林」,個汁好好味,次次都要撈飯食,介紹親俾每個朋友都讚好~片皮鴨- 個皮真係幾脆wor。一鴨兩食,另上炒鴨絲,響Aus 返來的uncle 都like。千島醬骨- 仲食左千島醬骨,d 骨好熱好香口,用千島醬炒都ok,不過d 醬可以少d蛋白炒飯- 都好好咪wor~牛油果軟腳蟹壽司–中式酒樓有如此水準已經好唔錯紫薯漫菜苗–菜式特別,連啖湯都好飲牛肋骨配凱撒salad –都係0個句,中式酒樓有如此水準真係好唔錯,Caesar salad 雖唔及dan ryan's 好食,但都好味過outback wor~ 牛肋骨好大份呢d 係比較有印象的菜式,整體好好味,有誠意,感覺亦比一般酒樓high d,但又唔算貴。係服務就一時時,d 侍應只係有時唔夠醒,at least 都有禮貌la

蛋白炒飯- 都好好咪wor~
牛油果軟腳蟹壽司–中式酒樓有如此水準已經好唔錯
紫薯漫菜苗–菜式特別,連啖湯都好飲