2018-04-18
香港打冷店已經愈來愈少,keep到水準的更加少。呢間係一個朋友之前提過,算係老字號,話算係keep到水準。雖然怕係伏,但話哂朋友推介,試下無壞,最多咪唔再去😂環境:有三間鋪,有得坐入面或者出面。當日係平日,又有小小雨。但都算多客,大多數坐出面。如果天氣太凍坐入面好啲,平時正正常常坐出面就舒服,闊絡啲。因爲係冷巷位同個位置比較偏僻啲,所以都上嚟得比較辛苦,睇下本身有無巴士或者小巴到,唔係既話,行過果到都幾辛苦。服務:啲姐姐幾好人,反而係啲哥哥(可能係老闆或者太子爺掛)就比較惡。啲姐姐叫到都有反應,坐得遠可能未聽到,叫多幾次,香港人遷就下囉。食物:真心,我覺得真係算好食,雖然老一輩話以前再好食啲,但今次佢地都話唔錯,不得了。個人亦都認為係食過最好食。因為行到上嚟太餓,諗都唔諗食左先算,無影好多相。價錢唔算貴,都係打冷價錢啦。
因為行到上嚟太餓,諗都唔諗食左先算,無影好多相。
價錢唔算貴,都係打冷價錢啦。