2010-01-15 10 views
好友生日,人數達12人,加上不是個個都有經濟能力,所以其實選擇不多.一入到去已經O咀,部份位置迫到不能接受,要打橫攝入去,Chair背貼背,冬天衫厚特別不便,小弟仲要有袋在身,更加無奈.雖然第一印象欠佳,但食物質素就可以接受,特別係大路之選 - 肥牛, 脂肪比例適中,剛剛熟就撈起來食,剛剛好,不會'刃',牛味仍十足,以任食來說,是好的一級.估唔到咁爆人咁混亂的場面,心想食物必定難好,肥牛係比想像中好.其他野食就無咩特別,雖然唔係真係有過百款選擇,但選擇還算多.漏單情況明顯,上菜呀姐們算係幾有禮貌,反而係個男經理好串,叫佢幫我地睇下個爐做乜咁弱都串串貢咁,又暗示係我地自己問題,之後又話係個爐擺得唔好,即串佢:"咁即係你地自己擺得差姐".自己不會主動再選這裡,不過如果是和友人們去的話至少不會令我主動反對.有時候,覺得有電視不是好事,大家難得聚在一起,如果掛住看電視就無意思了.........

$120 (Dinner)
Celebration
Birthday