2024-04-25 304 views
今日本身諗住早啲起身早啲出去做多啲活動,落大雨搞到5:00先出去,落雨都冇其他地方去,買咗沙田戲票20::00,呢啲咁嘅時間只可以食到一餐飯再睇戲我地行咗一陣街,搵咗一間迴轉壽司舖去食嘢,其實好耐冇食過迴轉壽司一去到好彩唔使等位,揀咗咗嘢,原來佢都有啲資料特別嘢食,例如白子,大碼帶子,金木鯛首先嚟到係炸八爪魚,雖然外觀唔係話太好睇,食落去八爪魚可以爽脆,內裏還有海鮮味,OK其他壽司陸續來,雖然有幾款冇乜特別又old school,但正常口味,冇乜雪櫃味白子軍艦終於黎,個樣係肉酸啲,又冇乜味道,但係咁嘅價錢還可以我最欣賞佢大碼帆立貝壽司,有味道加埋唔貴埋單兩個人$200左右,食壽司嚟講唔算貴,質素又唔算差

我最欣賞佢大碼帆立貝壽司,有味道加埋唔貴

埋單兩個人$200左右,食壽司嚟講唔算貴,質素又唔算差