成日見到尼到大排長龍,心想梗係好好食, 咁同同事食點好野預祝聖誕啦!見到無人,七成吉枱,我地未直接入去,點知一位職員叫我地出返出去排隊等,不過我地未轉身,又有一位職員叫我地返入去,真是有系統之後都是見客人被叫出去排隊等再安排入坐,終於知道點解成日見到尼到大排長龍好不容易坐下,每枱只有一張點菜紙,唯有同同事打側嗰頭一齊睇最後選了台南手抓雞飯套餐包嫲孫茉莉綠茶($68), 綜合紅燒牛肉麵包嫲孫小農紅茶($68),再點左皮蛋肉鬆豆腐($12),1隻 溏心蛋($8)無想過抓雞飯是微暖加嚡靭, 牙力少點都好難咬開,飯量少紅燒牛肉麵感覺食緊麵,唔辣有唔味濃,同係出面食的有好大分別,這個應該是清淡健康牌飲品,溏心蛋一般

好不容易坐下,每枱只有一張點菜紙,唯有同同事打側嗰頭一齊睇

無想過抓雞飯是微暖加嚡靭, 牙力少點都好難咬開,飯量少

飲品,溏心蛋一般