2024-12-16
ℍ𝕆! ℍ𝕆! ℍ𝕆!🤶🏻🎅普天同慶既聖誕節就嚟到啦! 🎄🔔📯☃️❄️🎁同朋友行完Moko經過旺角東鐵站返屋企,見到呢間烘焙店既烘焙食品超吸精😍😍,平時見到有開心果既蛋糕,我都會心心眼😻😂今日好似見到寶藏咁🤣就見到出左好多🎄聖誕節系列嘅開心果蛋糕,曲奇同糖果。。。真係忍唔住又要買比屋企人同朋友至得啦🧁🍨🧋🎂聖誕大冬甩 🍩 充滿聖誕氣氛嘅聖誕大冬甩🍩外觀真係好吸睛,冬甩嘅中間係Oreo餅乾🍪同埋聖誕樹造型白朱古力🎄,味道唔會好甜,面頭仲佈滿紅綠色糖霜珠珠💖💖聖誕迷你冬甩 🍩 賣相超級可愛🎄送比人都係唔錯既選擇😘糯米糍🤩🤩有多款口味選擇,今次我揀左開心果,薄荷朱古力,榛子脆脆,阿華田脆脆同草莓脆脆🍓糯米糍外皮又薄又軟糯,味道好好,餡料超豐富😻😻麻糬QQ球😍😍作為 𝔽𝕣𝕖𝕤𝕙 𝔽𝕣𝕖𝕤𝕙 𝔹𝕒𝕜𝕖𝕣𝕪 最出名既麻糬波波🤩一定要試吓啦😻一pack有六件既特級口味麻糬QQ球性價比好高,又有唔同口味,包括開心果,Oreo,薄荷朱古力等。。。今次揀咗超級受歡迎嘅開心果QQ,建議趁新鮮時享用會更鬆軟, 或者可以叮番熱食會更好味😋薄荷朱古力味估唔到都幾香💖💖一口爆漿QQ🤩🤩4️⃣款口味冷藏的甜點,包括開心果💚,
聖誕大冬甩 🍩
聖誕迷你冬甩 🍩
賣相超級可愛🎄送比人都係唔錯既選擇😘
糯米糍🤩🤩
糯米糍外皮又薄又軟糯,味道好好,餡料超豐富😻😻
麻糬QQ球😍😍
一口爆漿QQ🤩🤩
4️⃣款口味冷藏的甜點,包括開心果💚,阿華田🤎,士多啤梨🩷及牛奶味🤍,外脆內軟而且外層Q感柔軟,餡料豐富細滑,私心最推介既梗係開心果味啦🤣,真係入口即化㗎,作為飯後甜品最適合不過啦😍😍