我地成家都超鐘意食月餅🥮未到中秋已經食左好多盒😆有啲係送人,有啲係開party時一齊食😂今次揀左仙氣滿滿嘅「月兔夢遊仙境」四式月餅禮盒🎁以愛麗斯夢遊仙境中嘅兔仔🐇作為月餅主題!包裝盒上以幻視設計,開關盒子時會呈現出月兔奔走的動態😍又靚又可愛!一盒有齊4款人氣口味月餅🥮「米芝蓮」皇牌流心奶黃:選用特級金沙鹹蛋黃,配上流心奶黃,咸香美味。
🥮斯里蘭卡伯爵奶黃:充滿牛油和伯爵茶香氣,有茶味回甘。🥮麥蘆卡蜂蜜奶黃:選用100%紐西蘭進口 convita 天然麥蘆卡蜂蜜,清甜有營又健康。
🥮朱古力軟心奶黃:選用法國 Valrhona 80% 特濃朱古力,濃郁可可的曲奇餅皮帶點法式甜點風味。

一盒有齊4款人氣口味月餅
🥮斯里蘭卡伯爵奶黃:充滿牛油和伯爵茶香氣,有茶味回甘。
TakeAway