2020-04-07
唔知係咪無乜生意,態度其差!環境、食物同咖啡都可以,但係都唔會再去,因為好受氣。入去要先探熱,佢個紅外線探熱幾乎掂住我額頭,我話其實唔洗咁埋,佢話佢嗰個機係要咁,我話因為你隻手掂到我個口罩,跟住又無語氣咁話”我哋有消毒嘢”,之後佢好似好勁咁唧搓手液俾我同俾張酒精濕紙巾我,不過我想講,其實你掂到我口罩,係應該你去消毒吓隻手囉。我同朋友5點多去食下午茶,食完飲緊咖啡,6點多啲,佢好刻意行去我哋張枱收走啲糖(其實當時得我哋一枱客,而每張枱都有糖,同埋我哋張枱嗰盒糖係full既,唔需要refill)。隔幾分鐘再隊咗張單唻話要埋咗先。埋完單一陣再過唻話”你哋仲有10分鐘”。食呢餐,我淨係覺得好似欠咗佢咁!其實你咁想啲客走,你閂門唔做生意咪得囉。
環境、食物同咖啡都可以,但係都唔會再去,因為好受氣。