2024-04-12
中午想食brunch, 12點去到人未算好多,只有兩台客,但後來越來越多人,一點左右已經全場滿座,落單先知道lunch免加一服務費,唔怪得咁多人幫襯啦😊😊Lunch餐牌食物選擇貴精不貴多,得3版紙,啱晒我呢啲選擇困難症患者✌🏻♥️蒜烤澳洲西冷扒,有機生菜,薯餅,煎蛋$148😍😍😍😍😍強烈推介,我揀咗五成熟,西冷扒冇用鬆肉粉,但係軟腍腍,充滿牛肉味,亦都有肉汁,廚師明顯用心處理過,令牛肉的纖維軟化,非常好食😋真係好好食😋薯餅好好食,絕對不是快餐店質素煎雞蛋外邊好香脆,蛋黃流心有蛋香👍🏻♥️巴哈馬火腿,煙三文魚蟹柳,羅馬酸種手拉pizza $88Pizza底鬆軟,芝士份量算多,切成6件,每一件都有Parma Ham,好滿足♥️綠茶提拉米蘇$80 忌廉軟滑甜度適中,提拉米蘇上灑上香脆粟米片,有咬口,食落更有層次♥️濃情朱古力$80 下面兩舊Brownie裏面仲係暖暖的,上面有一球冰凍朱古力雪糕,兩樣加埋一齊食真係好正,加上棉花糖同粟米片,好睇又好食😋♥️Pineapple espresso tonic $50味道特別,可以一試♥️Iced Earl grey chocolate $50個人覺得熱飲應該更
♥️蒜烤澳洲西冷扒,有機生菜,薯餅,煎蛋$148
😍😍😍😍😍
薯餅好好食,絕對不是快餐店質素
煎雞蛋外邊好香脆,蛋黃流心有蛋香👍🏻
♥️綠茶提拉米蘇$80
♥️濃情朱古力$80
味道特別,可以一試
個人覺得熱飲應該更好味,下次有機會試試