2013-08-22
我地成日話午餐要食火鍋~今日終於有機會去食啦~因為我地訂左位, 所以一去到就有得入啦;)內面唔算好太多人, 所以環境都算舒服~我地要左$98 任食90分鐘放題, 之後叫左清湯底同豬骨湯底~兩個湯底要再加$5叫完湯底, 就睇下出面有咩好食, 唔知係午餐既原故,定係呢間比較細, 食物方便都比旺角果間少。飲品既款式就差唔多, 我揀左蘋果汁, 但要放多d冰,因為好甜。過左一陣, 個湯底同d肉都黎埋都黎埋雖然湯底既顏色有唔同,但個味道係完全一樣.......有d失望牛肉同豚肉有一大碟, 但牛肉唔算太好味~豚肉會好味小小~但我地食完後叫左多碟牛肉同豚肉~碟豚肉係黑黑地嫁...(唔記得影相)我地都無食放左起度。呢度既芋頭丸幾好味~可惜出面可以揀既野食唔多, 好似食黎食去都係果幾款咁。仲有我地係會員, 但原來上年要renewal 個membership, 但無人remind 我地, 所以個member card 用唔到,服務方便做得麻麻。
過左一陣, 個湯底同d肉都黎埋都黎埋
牛肉同豚肉有一大碟, 但牛肉唔算太好味~豚肉會好味小小~
我地都無食放左起度。