2025-01-15 80 views
今次我哋去咗銅鑼灣搵食🍔走美式復古風路線嘅𝐒𝐈𝐂𝐊 𝐁𝐔𝐑𝐆𝐄𝐑 由美食沙漠🌵馬鞍山殺出銅鑼灣開分店😆餐廳環境細細 座位唔多😶‍🌫️🤍招牌牛肉漢堡 ($73)漢堡扒由絞肉的製作步驟起由𝐒𝐈𝐂𝐊 𝐁𝐔𝐑𝐆𝐄𝐑製作,漢堡扒牛味濃郁 仲有好多肉汁。搭配車打芝士、焦糖洋蔥、紅洋蔥絲等配炓。漢堡包身口感鬆軟 包烘烤至表面微脆 還有淡淡牛油香🙂‍↕️口感層次豐富 食得好滋味😋🤍撚手牛肉漢堡($93)撚手牛肉漢堡係牛肉漢堡的升級版🍔除左基本配料,仲有好香口既煎蛋🍳單層撚手牛肉嘅厚度,一啖咬得滿滿嘅配料,配埋佢哋自家製醬料食真係好惹味。🤍阿華朱古力奶𝐒𝐈𝐂𝐊 (跟餐加$48)難以抵抗超邪惡的milkshake💜食左先減! 朱古力味好濃,上面放上棉花糖及脆口的朱古力脆脆 真係甜入心呀😚

🤍招牌牛肉漢堡 ($73)

🤍撚手牛肉漢堡($93)
撚手牛肉漢堡係牛肉漢堡的升級版🍔
除左基本配料,仲有好香口既煎蛋🍳
單層撚手牛肉嘅厚度,一啖咬得滿滿嘅配料,
配埋佢哋自家製醬料食真係好惹味。

🤍阿華朱古力奶𝐒𝐈𝐂𝐊 (跟餐加$48)
難以抵抗超邪惡的milkshake💜食左先減!
朱古力味好濃,
上面放上棉花糖及脆口的朱古力脆脆