2020-04-03 3296 views
老公既生日飯,係無咩新野想試既情況下,和三味係最安全既選擇。因為嚟咁多次都無咩失手餐廳分壽司 區同鐡板燒區. 但我嚟咁多次都只係食鐡板燒only, 未試過佢既壽司我地嗰日揀咗龍蝦餐, 再加北海道貝柱同鴨干. 而是日海鮮係蟹腳點完餐之後, 師傅會張材料靚靚咁放好哂, 介紹一次, 然後開工其實佢呢度有多款套餐.  大家可根據自己想食海鮮嚟選擇. 而套餐入面又再細分唔同既牛比你選擇(當然價錢亦都會唔一樣啦).但我地就比較貪心,樣樣都想食. 所以就再加. 基本上佢個餐都夠飽北海道貝柱: 鮮, 甜, 厚, 次次嚟都要加.  入口真係有卡通片嗰種"好好味呀!!!"既感覺龍蝦, 除咗食肉外. 龍頭亦會煮埋龍蝦比你飲 唔好睇佢樣樣都好細, 其實食到個牛已經相當飽. 之後既炒飯都係打包返屋企. 值得一提既係, 佢個炒蒜片炒得好好. 干身得嚟唔痴牙

龍蝦, 除咗食肉外. 龍頭亦會煮埋龍蝦比你飲