2019-04-17
一家大細去荃灣買家品,荃灣廣場最方便,有一田同aeon喺隔離,可以揀到啱用嘅嘢。行街之前要醫一醫肚,荃灣廣場都有唔少餐廳,大部份都係連鎖店,見佢個名比較特別,就去望望啦!點知原來都係牛角集團,不過見有位就入左去坐了。環境都算闊落,原來入面轉角仲有好多坐位,唔算好迫,所以都幾適合一家大細。佢門口好大個龍珠招牌,店內又播住高達嘅日本歌,有日式裝潢。佢喺先喺門口購票,再帶位入座,主要有豬同牛,我地兩個人每人叫左一款,每個丼有麵豉湯。豚肉有溫泉蛋,我嘅至愛,好好味,豚肉都算滑,唔喺好韌同鞋果種,份量也唔少,配埋蛋汁更滑。而牛肉丼就無溫泉蛋,但配有紫菜,不過個配搭有啲怪,哈哈!牛肉都唔錯,份量都唔少,我地配嘅醬汁唔同,牛肉果種汁有少少辣,豚肉就偏甜,兩個醬汁味道都幾好!價錢就正常價吧,大型商場價位,無乜人又唔駛趕住走都算幾好了!✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜愛我寫既食評📝,麻煩幫幫手比個愛的鼓勵❤️,我會寫更多豐富既食評比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨