同情人尖沙咀行街,見到間西餐廳行外國風情,叢林式嘅裝飾,好好feel,傾計又舒服,就入去食個dinner可惜弱不禁風嘅我怕大風就冇坐露天座位,就選擇坐入邊既座位。裡面柔和既燈光配有浪漫既英文歌,適合情侶拍拖談心炭燒加拿大有骨豬鞍扒$218賣相吸引,全塊豬鞍燒到鐵網紋好靚。切開後色澤帶少粉紅,食落去一d 都唔靭,肉汁盡鎖在豬鞍裡,非常美味,色香味俱全,大推。焗薯亦香滑,配菜都唔錯炭燒美國 1855 黑安格斯肉眼扒$298情人點左7成熟,侍應話呢度7成熟等於出面食既5成熟。黎到份肉眼扒果然唔會老又唔會靭,肉質好香牛肉味,夠juicy,份量都大塊。同樣焗薯香滑,配菜都唔錯Just For Youbartender 特調左杯西柚+Gin 比我少少酸得黎又飲到酒既苦澀味,味道唔錯西柚+薰衣草既裝飾更添美感Butterfly$98火龍果+薄荷葉+酒成杯飲品好靚,欣賞左一陣先飲。有火龍果肉同薄荷葉,飲落係甜甜既薄荷味,味道清新,酒味唔會太重總括黎講,夜晚食飯談心一流,食物都有水準。飯後點杯野飲下酒微微醉聽住英文歌係好feel, 亦都係最relax 既一刻

炭燒加拿大有骨豬鞍扒

炭燒加拿大有骨豬鞍扒$218

炭燒美國 1855 黑安格斯肉眼扒$298

Just For You
bartender 特調左杯西柚+Gin 比我
少少酸得黎又飲到酒既苦澀味,味道唔錯
西柚+薰衣草既裝飾更添美感

Butterfly$98