2018-03-22 233 views
我記得同男朋友慶祝拍拖半年既時候就係去左呢間餐廳食飯。一早已經係openrice預約左,不過可能係平日,同埋好早去到(六七點),所以入到去都唔太多人。一入到去就覺得餐廳裝修好靚女仔一定會鐘意,同埋都幾靜幾浪漫。咖啡拉花拉得好靚,不過我覺得我果杯Greentea latte好飲啲,下次黎到都會叫番呢樣。 仲有就係個軟腳蟹飯,我地都覺得好好食,送試黎果時好脆口,加埋個墨汁飯係絕配。仲有個豬手!呢個真係值得推介,好大食又抵,個人覺得性價比極高,但最衰係我唔記得左影相。不過個沙律就一般般,可能我一黎唔太鐘意食沙律,二黎覺得啲醬有少少怪,可能我唔太食得慣,但我男朋友就好鐘意食,成碟比曬佢食lol。

一入到去就覺得餐廳裝修好靚

2017-11-02
$200 (Dinner)
Celebration
Anniversary