2023-03-02 135 views
媽媽生日,作為孝順女嘅我一早預約定餐廳,一家人一齊慶祝媽媽生日💞一去到餐廳,媽媽已經捉住爸爸瘋狂打卡,由門口到入座都不停影相,好興奮📸特別係餐廳對住維港海景,大大塊落地玻璃窗可以無死角睇到海景,好正😍依個 鴨肝凍醬 入口即溶,鴨肝嘅味道好耐都揮之不去🤤食到有少少攻鼻嘅辣,原來係香草芥末醬,兩者又幾夾喎🫢媽媽話 烤意大利青瓜 好啱胃口,因為依種意大利青瓜好有營養,更可以促進新陳代謝,真係厲害呢😮然後爸爸最喜歡 和牛西冷牛扒,惹味嘅黑蒜汁同松露好香👃🏼要讚嘅係薯仔煙熏味好出,好出色嘅伴菜😜甜品有兩樣分別係 蛋白脆餅 同 柚子慕絲蛋糕🥰兩樣嘅甜度都恰到好處,食埋甜品真係好滿足啊😚