2024-07-09
#鼠尾草食飲玩 #sagefoodiehk壽司😍 × 炸物🫶🏻× 聚餐💗食好啲嘅話,一家人食日本嘢就最啱feel🤤!今次嚟到紅磡一間好出名嘅日本菜舖頭。一於壽司、天婦羅等等,唔同嘢食都嗌嚟試吓🥰。火炙和牛壽司生熟到啱啱好,每片和牛都燒到表面微熟,裏面仲有粉紅色肉汁💗。芥辣八爪魚軍艦口感滑捋捋又爽口,配埋Wasabi,食落香口😚。鮮葱吞拿魚腩蓉真係超滿足!吞拿魚蓉味道又香,口感又綿,好邪惡🥰。吞拿魚加鵪鶉蛋軍艦就更加邪惡,蛋香味令到吞拿魚蓉嘅香濃感覺更加突出✨。德美甜玉子燒嘅賣相超級吸引,食落去口感綿密、鬆軟、甜香🙂↕️。大蝦天婦羅食落好有口感,大大隻,夠香口🫶🏻。💰德美甜玉子燒($30)💰火炙和牛壽司($60)💰芥辣八爪魚軍艦($38) 💰鮮葱吞拿魚腩蓉($58)💰吞拿魚加鵪鶉蛋軍艦($48)💰大蝦天婦羅($99)
壽司😍 × 炸物🫶🏻× 聚餐💗
德美甜玉子燒嘅賣相超級吸引,食落去口感綿密、鬆軟、甜香🙂↕️。 大蝦天婦羅食落好有口感,大大隻,夠香口🫶🏻。
💰德美甜玉子燒($30)
💰火炙和牛壽司($60)
💰芥辣八爪魚軍艦($38)
💰鮮葱吞拿魚腩蓉($58)
💰吞拿魚加鵪鶉蛋軍艦($48)
💰大蝦天婦羅($99)