2023-04-18 333 views
我都係見openrice入面幾多好評就去試下,點知就中伏。我地四個人晚餐,想食日本野,見其他餐廳都fullbooking,但係呢間餐廳仲有得卜,睇下其他食評都好似ok,就試下啦,上到餐廳個女侍應帶左我地去角落頭坐,同omakase個area分開左兩面,見到嗰面可能有熟客,都食得幾開心咁,咁我都諗住冇問題啦。坐低叫野食,食物普普通通啦,而家都記唔起有咩要讚,又冇咩特別要彈,不過其他因素真係促使我唔會再黎呢間餐廳。晚飯限時90分鐘,放題仲俾得長時間過呢間餐廳,我地六點半坐低,啲野食黎得好慢,七點三已經話俾我地聽係last order,我地先啱啱開始食野,一聽到last order真係眼都突埋。作為一間中價日式餐廳,佢個女侍應啲服務真係好差,比普通茶餐廳都不如,食完成肚氣。呢個價錢其實有大把其他選擇,都唔明點解咁多好評,大家考慮下。
我都係見openrice入面幾多好評就去試下,點知就中伏。