芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
我哋呢啲夜鬼👻👻每年正日生日🎂前一晚都會諗吓去邊度過12點慶生🎉無意中發現蘭桂坊呢間芝加哥串燒酒場幾啱食又開得夜,一於Try Try😊一坐低即刻點番兩杯cocktail Chill Chill先✌️✌️Rainbow🌈 多層次色彩令我印象深刻,仲有我鍾意嘅菠蘿和椰果,酸酸甜甜,好好飲😍 而Blue Lagoon則如同名字一樣,帶來了一抹蔚藍的清新,感覺冰爽🩵🩵串燒系列🍡🍢🌟蔥燒半殼扇貝 - 鮮甜與炭火的香氣完美結合,扇貝肉厚,多蒜多蔥,超正!🌟原隻魷魚 - 保留了魷魚的彈牙與鮮美,簡單的烤制方式凸顯了食材本身的高質感🌟香蒜蔥花廣島蠔 - 無疑是今晚的主角,廣島蠔的肥美與香蒜的濃郁交織出難以忘懷的滋味🌟香蔥燒蟶子王 - 蟶子王獨特的口感和蔥香好夾,讓人一試難忘💚💚🌟荔枝豚肉卷 - 將豚肉的鮮嫩與荔枝的甜蜜巧妙結合,荔枝軟綿綿,豚肉熱辣辣,每一口都是驚喜🌟車厘茄雞髀肉 - 燒過的車厘茄特別好食 ,鹹香的雞髀肉好滑🌟招牌雞皮墨魚滑卷 - 好巨型😆雞皮的酥脆與墨魚滑的柔滑形成鮮明對比🌟最後忍唔住點埋蔬果類串燒🥒翠玉瓜 - 青脆爽口🌟鳳梨燒🍍作結尾以其獨特的熱帶風味,為整個晚餐增添了一抹甜蜜💕原

串燒系列🍡🍢

🌟最後忍唔住點埋蔬果類串燒🥒
翠玉瓜 - 青脆爽口

原來蘭桂坊都有性價比咁高嘅串燒酒吧🍻
店員服務亦都好好,提早10分鐘拎定個蛋糕🎂出嚟俾我哋影吓相,拆吓禮物💝仲好主動幫我地影合照,等我可以準時搭正12點許願✨✨嘻嘻😁

📍芝加哥串燒酒場
📍中環榮華里12-14號榮華大廈B座地下L及M號舖