2016-03-12 5103 views
細細個係美麗華商場見到地下既buffet已經好想食. 好啦, 大個左有能力去食民個七百幾蚊一位既buffet喇, 點知好失望lor! 食之前都有睇到幾篇好評關於依家3月既味遊沖繩自助餐, 咁我見人地極力推介食龍蝦鉗同辣炒海螺, 我都好期待! 點知當日, 貴為星期5晚最多人既日子之一, 竟然無以上兩款食物! 我唔知係我7點半太遲到所以俾人食晒無refill丫, 定係根本無出現過! 陰公, 最後我拎起龍蝦粥入面隻龍蝦鉗黎食咋.好啦, 咁咪食沖繩名物海葡萄, 咬落真係好似魚子咁幾好食. 點知我食完熱食後想翻兜時已經無晒....魚生得三文魚, 吞拿魚同油甘魚. 收呢個價錢, 竟然唔提供貴少少既金目鯛同帶子. 聽人講, 月頭既食物係最好質素同refill得最快, 因為月頭餐廳budget無咁緊, 估唔到我第二個星期去已經搞成咁. 下次食之前, 入去兜個圈, 無想食既野就即走.

2016-03-11