2022-07-08
性價比⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️雖然牙仔胃口唔算大, 不過就鍾意食放題, 因為放題可以食到好多唔同款式份量又可以因應自己喜好黎調節叫幾多 =) 今日去左極尚大喜屋, 地點近自己屋企, 同屋企人shopping 完上去排左陣隊等walkin 位坐低首先當然係look下有咩叫~ 分左幾個種類, 有刺身, 壽司, 炸物, 串燒等等最驚喜係唔只日式野食, 少少中式同泰式嘢都有得點, 加埋出邊可以自助拎既野食真係好多野揀刺身有三文魚/ 吞拿魚等等常見既, 貝類都有螺片同北寄貝, 刺身送上黎嘅時候用冰墊底去保持溫度, 串燒同燒物送上黎既都係好熱,應該都係即點即整. 又估唔到麻辣牛肉同埋黑椒炒牛柳都好好食. 我仲偷偷地叫左炸榴槤球自取甜品同埋飲品都好多種類,完全唔驚食唔飽.
回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️
自取甜品同埋飲品都好多種類,完全唔驚食唔飽.