2012-08-29 1790 views
早前試個隔黎間茶樓,啲食物都ok,中環始終都係食啲高檔野比較穩陣。今次就想試下Miso.佢地係度都有成好耐歷史,迄立不倒一定有原因。lunch時間唔book定多數都無位。老死小華幫手係早上book了檯,認真感謝。坐下來睇睇menu,set lunch黎講還可以接受,價錢分別從百幾至二百幾不等。同SushiKuu差唔多。我就叫左個魚生飯,而小華無叫set就唉咗碗拉麵。個魚生飯啲魚生份量唔多但都幾新鮮,三文魚同toro幾肥美,不錯。小華碗拉麵就麻麻地,(佢比左一碗仔我試, Sorry I did not take pics)湯底食得出係交來的不是自己煮,淡茂茂無乜味道,麵又係用上普通超市都可以買到嘅種類。碗拉麵要成差不多一百大元,有啲離譜。唔知係咪lunch time好忙碌嘅關係,成日聽到有侍應跌野或打攔野。
Other Info. : 銅鑼灣啲日本野正好多
$200 (Lunch)