2017-08-19 64 views
呢間係觀塘工廈嘅米走雞專食雞煲打邊爐,話雖工廈,都好近地鐵站。上到去地方黑黑地嘅,又有d少男少女band live仲有得點歌,幾有氣氛。服務都好好,帶我地埋位又會話小心地滑,但其實地下都冇滑,不過佢咁細心已經係服務方面加晒分,而且邊食邊協助我地,又會主動問加湯等,good。講返食物,我地點左火焰麻辣雞煲點了bb辣,我食吾得辣嘅都接受到,好惹味又香,雞一點都吾老,好嫩滑,份量都好多,食完滑雞打邊爐點了手切新鮮牛頸脊,好香牛味,都好新鮮,仲有竹笙墨魚滑,佢吾係普通墨魚滑,加了竹笙又幾特別又幾夾,第一次食,吾多地方有,可以一試。脆肉鯇夠彈牙,新鮮,肉質鮮甜,愛魚人士一定要食。仲有蒙古羊肉片,份量都好多,切得薄,食落吾蘇,幾好食呀,還點了菜同丸等,食到超飽,幾正,價錢合理,會再嚟食。

脆肉鯇夠彈牙,新鮮,肉質鮮甜,愛魚人士一定要食。

• 手切新鮮牛頸脊
  • 竹笙墨魚滑