2024-08-11 176 views
成班波友為睇奧運決賽搵咗間屋睇奧運。之前叫過𠮩嚨既外賣都幾好味又抵食。今次叫了8人到薈大漠豚肉炒飯1盤煙鴨胸炒麵1盤重慶蒜香烤魚1條(大)麻和青花椒炒雞1隻鮮魚湯海鮮鍋(貴妃蚌,扇貝,大蝦)炒土豆絲糍粑小店經營得老闆(主廚)及老闆娘, 座位不多所以大多數街坊都會叫外賣。大漠豚肉炒飯炒得出色 飯粒分明 好香既香料配上豚肉粒。煙鴨胸炒麵,之前試過藤辣湯手工麵已愛上佢地既麵,少少似意粉既感覺,今次唔係湯變咗炒 原來都好好味 依兜係第二快被清空重慶蒜香烤魚 超水準 無論個醬汁,菜底,烤魚烤得好香唔老 肉質juicy又滑 菜底有窩荀,蓮藕,椰菜花,薯仔索晒啲烤魚汁真係好鬼正麻香青花雞,我好鍾意食辣,依個啱晒我,超多蒜粒,青辣椒,薑絲炒青花椒,炒出青花椒既味,雞肉索晒青花辣既麻味,吞尖上的麻香海鮮鍋,老闆好好,個海鮮鍋用鮮魚及魷魚仔肴湯,湯底鮮甜,啲蝦都大隻爽口,貴妃蚌彈牙,扇貝就正常冇咩特別,湯底有娃娃菜及粉絲perfect 炒土豆絲係最快清空,大家都讚好味糍粑煙韌口感很好,但少啲甜會更好。特別謝謝老闆娘分兩次送貨上門 辛苦了。小店辛苦經營,味道好 價錢平CP值絕對高
成班波友為睇奧運決賽搵咗間屋睇奧運。
之前叫過𠮩嚨既外賣都幾好味又抵食。
今次叫了8人到薈
大漠豚肉炒飯1盤
煙鴨胸炒麵1盤
重慶蒜香烤魚1條(大)
麻和青花椒炒雞1隻
鮮魚湯海鮮鍋(貴妃蚌,扇貝,大蝦)
炒土豆絲
糍粑

大漠豚肉炒飯炒得出色 飯粒分明 好香既香料配上豚肉粒。

炒土豆絲係最快清空,大家都讚好味

糍粑煙韌口感很好,但少啲甜會更好。

特別謝謝老闆娘分兩次送貨上門 辛苦了。

小店辛苦經營,味道好 價錢平CP值絕對高