炸豬排你地食得多,韓式炸豬排你地又食過未呢?邪惡瀑布拉絲芝士加上炸豬排依個組合🤤就咁諗個畫面都流曬口水韓式多蜜醬汁芝士吉列豬排一上菜已經見到滿滿嘅芝士,仲可以拉到絲🤤未食已經滿足到我視覺,加上brown sauce依個酸甜醬,咁嘅組合已經值回票價🤪吉列豬排&豬柳套餐吉列豬排好食都唔需要多講,想講吉列豬柳油脂較少,中間位置炸到仲係粉嫩,又多汁又好味。仲有松露鹽、豬扒醬、檸檬、芥末,豬排加豬柳真係冇得輸😋青提子梳打&芒果梳打想講水果梳打大家都飲得多,依到啲水果梳打全部都有大大粒水果係梳打入面,大大粒提子,大大粒粒芒果,唔單至好好飲,水果顏色都非常豐富,又打到卡又好飲😍依到啲套餐都有配埋沙律,有碗飯仔,又有麵,碗麵好食到已經忘記依到係食炸豬排🤣值得一試

韓式多蜜醬汁芝士吉列豬排

吉列豬排&豬柳套餐