有會員套餐 (我係會員), $446 (包咗原價加一) 的2人餐, 我地都覺得可接受呀。 套餐食物:
超礦物海藻野菜沙拉:呢個勁好食, D菜好fresh, 加上D汁, 好match。
kimchee:我同友人都唔like, 所以基本上無咩點"掂"過。
王樣豆腐:同kimchee一樣。
野菜兩品 (我們要了雞比菇/露荀):2個都好食, 不過比較難燒得好食。
chuck roll:好juicy, 好肉味。
1cm cut beef tongue , 呢個就搞笑, 因店員話牛舌無哂 (我仲開心, 因為其實我唔食牛舌的), 店員要我地選其他野。咁佢一定要我地選$49的食物..貴過就一定唔得啦..連平過都唔得喎..哈哈...咁其實唔多選擇, 所以我地要了"腹胸肉"。
腹胸肉:都幾正, 好肉味。
salmon in shio:呢個一般啦, 可能我本身對魚唔多"好"。
premium karubi:好juicy, 有雪花, 正。
pork cheek:因為係豬, 怕唔熟, 所以都燒咗好耐。初時以為會好un, 但又唔係喎, 好食喎。
牛角飯:正呀, 加上剛剛燒好的牛肉就一流了。
2杯$29以下的飲品:
我要了Kyoho Grape Collagen:之前已經飲過, 都幾好飲, 唔會好藥水味..咁所謂的collagen係真定假就唔知了..哈哈.. 友人要凍柚子茶
2個$19以下的甜品:我兩都要銅鑼燒, 好味, 燒一燒, 外熱內凍。 會員dinner over $100:免費辣油豆腐 :我同友人都麻麻地太辣的東西..所以都無咩點食過。(即係同kimchee、王樣豆腐一樣)
整體上不錯, 有會員套餐, 總比單叫化算(雖然有D我地唔多like)。食物上得好快, 由於我地坐2人枱, 所以D食物一枱都係....有點難搞。service:幫我地落單的男店員好好, (1) 無牛舌, 我地想叫D平過$49野, 佢唔sure 佢地會好有禮貌要我地等等, 要問人 (2) 個餐係包2杯$29以下飲品, 我叫的grape collagen就係$29的, 友人的柚子茶係$19的, 店員好好的提一提, 叫$29的就"抵"D...雖然友人最終叫番$19的, 不過都覺得店員好盡責。另外fill 水、換燒網都好快手。
當然, 話好平就唔講得, 不過間唔中食吓都OK呀。BTW, 其實呢個2人餐好多野食..for 3人都OK喎...哈哈.