2024-05-14 110 views
想食燒餅,行過見到就吸引咗 然後就順便買啲蛋撻加上蛋撻新鮮出爐,見到佢有好多款式,每樣都買啲陪屋企人食燒餅好好味,不過冇影相,即刻就食咗一個,肚餓加上鍾意食,平時唔鍾意喺街一路行一路食嘢,我都食咗一個!唔會好似有啲麵包舖咁用油煎過,佢係好軟熟唔需要有油都好好味 紅豆味餡唔多,但係又覺得OK唔會覺得佢孤寒 唔會太甜唔錯榴槤蛋撻同埋桃膠蛋撻就麻麻哋,唔值得貴貴啲又冇咁好食,都係新鮮出爐傳統酥皮蛋撻最好味!細個鍾意食餅皮,而家都會欣賞酥皮雞批叉燒批其實本身都唔係特別鍾意,但係諗住咁難得又貪心想試吓就買咗, $13.1個最貴,不過反而質素麻麻哋,個皮好厚,而且餡料好少,撈咗好多醬個調味都好普通 唔值得買蛋撻王大家都係買蛋撻啦,傳統嗰隻!同埋可以試吓佢燒餅

蛋撻王大家都係買蛋撻啦,傳統嗰隻!同埋可以試吓佢燒餅
Type of Meal
Tea