2006-02-28 26 views
琴晚朋友仔仲要食飯就佢收工又黎左呢度今次試左紅酒牛肉飯湯係蕃茄煙肉湯蕃茄味濃, 較杰身, 但配合少少鹹味既煙肉好正! 不過個人黎講,始終記掛住之前o係度飲過既忌廉湯紅酒牛肉飯係分開飯同”餸”上既, 料有紅蘿蔔,薯仔,蘑菇同牛肉, 牛肉帶有少少筋, 好有o趙頭, 汁較稀亦唔多夠味, 薯仔亦因此唔多入味, 最後朋友仔都只係清左d肉就放棄左餐飲如常地要左橙汁,仍然幾好!加25蚊有自助salad bar +餐湯+餐飲, salad bar d料無乜變動, 都係o個d, 但因為有得玩下層層叠, 呢個係最吸引我繼續黎幫襯既原因, 今次試左個帶有蒜香味既dressing, 好開胃服務一般,出奇地星期日晚係咁多人差唔多full house
琴晚朋友仔仲要食飯
就佢收工又黎左呢度
今次試左紅酒牛肉飯
湯係蕃茄煙肉湯
餐飲如常地要左橙汁,仍然幾好!
服務一般,出奇地星期日晚係咁多人
差唔多full house