2006-02-26 0 views
同honey鬧完交之後,行行下就路徑此店,睇見門口有位"白髮婆婆"派傳單及狂sale有d乜野食,好似唔入去唔得果隻,見佢舖頭名叫"專業咖哩皇",而honey又對咖哩特別有興趣,咪我咪話不如試下。我地到達約8點半,對比附近既舖頭哩間都算多人,我地點左一個叫俄羅斯套餐$52 (有餐湯,可以選任何一款燴飯),我地選左"海鮮燴飯",但佢同我地講要$58囉,另點左一個乾咖哩羊扒跟烤餅$68,不過果女侍應話要$78,佢話其實已經加曬價喎......另再加多一碟清炒椰菜(全店只得1款菜),honey話乾咖哩羊扒味道都ok,而我唔食得辣既都入到口,唔算辣,這裡清水任飲,在檯上,好方便。