2014-07-19 3095 views
旺角既pancake colour係café界都好出名, 今次終於可以一試!裡面裝飾比較特別, 有少少哥德式感覺, 不過係旺角既哥德式又真係唔好要求咁多啦!哈哈個人覺得最緊係要做得舒服, 個梳化坐唔錯, 可以好好坐番一兩鐘都唔會patpat痛普遍既café都會光線比較暗, 我覺得呢到光度唔錯, 唔會暗到睇唔到餐牌!哈哈第一樣試左美國黑安格斯肉眼扒配牛肝菌汁, 8成熟個8成熟控制得唔錯, 肉質唔老, 有肉汁肉眼扒外有一層脂肪圍住, 唔會太油膩, 令個味道加香肉眼扒下面係薯蓉, 個人覺得如果係多d牛油味既薯蓉會吸引d黑松露海鮮意式燴飯, 個外貌普通, 但食落有驚喜個飯夠creamy, 意式燴飯最怕煮得唔夠耐, 裡面硬呢度煮得唔錯, 綿得黎有咬口, 值得一讚蜜糖芥醬雞軟骨, 好香口好脆口, 唔會太乾身, 有少少肉汁蜜糖芥醬甜甜地, 有少少攻鼻既芥醬, 唔會太辣, 可以一試
第一樣試左美國黑安格斯肉眼扒配牛肝菌汁, 8成熟
個8成熟控制得唔錯, 肉質唔老, 有肉汁
肉眼扒外有一層脂肪圍住, 唔會太油膩, 令個味道加香
肉眼扒下面係薯蓉, 個人覺得如果係多d牛油味既薯蓉會吸引d
黑松露海鮮意式燴飯, 個外貌普通, 但食落有驚喜
個飯夠creamy, 意式燴飯最怕煮得唔夠耐, 裡面硬
呢度煮得唔錯, 綿得黎有咬口, 值得一讚
蜜糖芥醬雞軟骨, 好香口好脆口, 唔會太乾身, 有少少肉汁
蜜糖芥醬甜甜地, 有少少攻鼻既芥醬, 唔會太辣, 可以一試
2014-07-18
$100 (Dinner)