2009-10-13
之前向BLOG見到啲人話呢間好好味,特別係义燒,咁我咁鐘意食义燒咪特登嚟試吓囉有帶相機,但冇影相,相可以參考其他食評,因為我都係叫大路嘢1. 义燒---都好食嘅,好淋,好似入口即溶咁. 但我個人覺得西苑好食D,因為佢有D肉質,又半肥瘦,可以chew吓2. 蝦醬生菜煲---好食! 雖然蝦醬係好大陣味,但仍然食到生菜嘅新鮮, 但價錢就貴咗D,如果冇記錯,好似78蚊,但得幾顒3. 干燒粉絲煲---好食,又唔油,佢炒得好乾身,上菜前,佢會係出面炒番熱先4. 紅酒炆牛尾 ( 米芝蓮推介)---失望! D肉係好淋呀,但係上菜時都唔熱嘅,同埋味道冇乜特別囉,普通餐廳都做到,唔知點解係米芝蓮推介5. 麥芽脆麻花---好食,但又唔係特別好食咁囉,利苑好食DD6. (送嘅糖水) 桂圓湯丸, 楊枝金露, 咋喳, 我食咗桂圓湯丸,糖水好甜,甜得嚟有D假,D湯丸淋,嘛嘛.朋友食咋喳,都係一般唔知點解,個晚又唔係咁多人,但好嘈,SERVICES都OK.但唔會特別再嚟,又唔會好堅決唔再嚟.因為講好味,佢又唔係特別好,講鑊氣,大排檔仲得
有帶相機,但冇影相,相可以參考其他食評,因為我都係叫大路嘢